Nu kan du få flexleasing uden udbetaling

Nu kan du få flexleasing

Dette er store nyheder i leasingverdenen. Hvis du indtil videre har været vandt til almindelig leasing af din bil, så kan du nu opgradere din aftale betydeligt. Special Cars tilbyder nemlig flexleasing, som betyder, at du kan køre rundt i din yndlingsbil uden af lide økonomisk belastning.

Hvordan du kan få flexleasing

Det er super nemt at få flexleasing i dag. Det er ikke som for nogle år siden, hvor man skulle være virksomhedsejer og betale bestemte skatter. Nu kan du som privatperson flexlease din drømmebil og samtidig spare penge. Det foregår således: Du kontakter en tredjepart, som for eksempel Special Cars, og de tager sig af at købe bilen. I holder altså et møde, hvor du fortæller dem om dine ønsker og drømme for din bil, og herefter tager de ud på det Europæiske marked, for at finde din bil. De leder netop på det Europæiske marked, fordi du vil have en bil, hvor der ikke allerede er registreringsafgift oveni prisen. Hvis du køber en bil i Danmark, vil der som tommelfingerregel altid være lagt op mod 250% oven i prisen, fordi vi i Danmark skal betale skatter, registreringsafgift m.m. Men ved at købe en bil i udlandet, kan du købe den billigere, fordi disse forhold ikke er til stede. Du har altså allerede nu sparet mange penge.

Og hvad sker der så, når du har købt bilen?

Først og fremmest er det ikke dig, som køber bilen, det er Special Cars. Special Cars sørger for, at din nye drømmebil komme tilbage til Danmark, og her skal den så have nummerplader på. Men fordi Special Cars står som ejere af bilen, skal du nu flexlease bilen af dem. I skriver så en kontrakt på den periode, som flexleasingen skal foregå over, og samtidig fastlægger i også en restværdi af bilen. Det er denne pris, som du skal købe bilen til, når din flexleasing periode er udløbet. Du betaler for bilen månedsvis og det samme gælder for registreringsafgiften. Nu kan du køre rundt i din drømmebil i de næste mange måneder, og nyde godt af alle de penge du har sparet. Efter din flexleasingperiode er udløbet køber du bilen af Special Cars, og den er nu igen uden nummerplader. Dette betyder, at du kan sælge den videre til hele Europa. Og tjene penge!

Læs meget mere om flexleasing her.