Lokaler til firmafest i København der har en lang historie

Lokaler til firmafest i København i top kvalitet

Når man skal ud og finde det helt rigtige sted for at holde sit firmaarrangement, er der rigtigt mange ting man skal overveje. Der skal fx. være plads til det rigtige antal mennesker – helst ikke for stort, men det må i hvert fald heller ikke være for småt. Læs mere om hvad dine muligheder er, når du skal finde lokaler til firmafest i København eller omegn.

Lokaler til firmafest i København – kig med!

Som nævnt tidligere, er det svært at finde den rigtige lokation, når man skal afholde sit arrangement. Men med folkene bag Marketenderiet, kan man være sikker på et event der lever op til ens forventninger, da folkene bag lokalerne, følger en hele vejen igennem processen. Derudover tilbyder Marketenderiet lokaler til firmafest i København, med åbenhed overfor mange typer begivenheder.

Holdet bag denne flotte venue

Holdet bag denne flotte venue, har meget erfaring indenfor eventbranchen, hvilket er med til at sikre din begivenheds succes. Med mange års erfaring, kan Marketenderiet nemlig trække i en hel masse tråde. Som lejer af lokalerne, kan man få rådighed over de 725 kvadratmeter, som lokalerne består af. Medarbejderne og ejerne af denne venue, er klar over at den skal være fleksibel. Så hvis du har en smart ide til hvordan du kan indrette stedet under din begivenhed, behøver du blot spørge. Lokalerne kan i alt rumme 700 mennesker, hvilket burde være rigeligt til de fleste begivenheder.

Hvad kan jeg forvente af ekstra pleje?

Udover de klassiske lokaler til firmafest i København, som tilbydes af Marketenderiet, kan man få en lang række ekstra services. Menneskerne bag lokalerne sørger selvfølgelig for alle former for forplejning og catering udstyr. Så hvis man har brug for noget specielt til sin begivenhed, er chancen der nok for at Marketenderiet tilbyder det. Dette gælder blandt andet alt fra et lille kaffe og kage bord, til den helt store festmenu. De muligheder Marketenderiet tilbyder, gør stedet til mere end blot et venue.

Historien bag bygningen

For knap fem år siden, i år 2014 overtog virksomheden Marketenderiet. Bygningen er utrolig smuk og historisk udenpå, men moderne og ekstremt brugbar indvendigt. Dette gør at lokalerne kan blive tilpasset til mange vidt forskellige typer af arrangementer. Læs mere om virksomheden inde på deres hjemmesiden!

Har du nogensinde prøvet at brygge din egen øl? Ølbrygning er en spændende måde at lære om forskellige øl på, samt en god mulighed for at lave din helt egen specialøl!