Flexleasing

Flexleasing gjort nemt

I en længere periode har jeg hørt om flexleasing fra mine kammerater. Indtil videre har jeg kun hørt positive ting om leasing af biler, og det lyder meget spændene. Mine gode kammerater har vist mig en virksomhed som hedder Special Cars, og jeg vil så fortælle lidt om hvad flexleasing egentlig er og min oplevelse med flexleasing. Men måske står du i samme situation som jeg gjorde? Hvis du gør, syntes jeg du skal læse mere om det her på bloggen. Hvis du er interesseret, vil jeg anbefale Special Cars.

Hvad er flexleasing?

Mange ved nok ikke hvad flexleasing egentlig er.  Det er en leasing service som virksomheden Special Cars og mange andre virksomheder udbyder. Idet man leaser bilen, betaler man en fast månedlig rente, ligesom man gør på et lån fra banken. Forskellen ved at lease en bil er at en virksomhed køber bilen, i dette tilfælde hos special cars, importere de bilerne fra udlandet. Efterfølgende udbyder de en ydelse hvor man kan lease bilerne til en fast rente som virksomheden bestemmer. Bilen man leaser, har også en restværdi efter nogle år, idet den mister værdi i løbet af årene.  Virksomheden man leaser efter, medregner også denne restværdi i renten.

Flexleasing gør leasing af biler meget billigt, idet man ikke binder kæmpe kapitalværdier med det samme i bilen. Samtidig udbyder virksomheden et kæmpe sortiment af biler. Kundens ønske og behov skræddersyes til bilens mærke og farven på bilen.

Min oplevelse med flexleasing

Min oplevelse med leasing af biler fra Special Cars har været helt unik. Jeg har nu leaset bilen i 3 måneder og jeg kunne ikke være mere glad. proceduren fra start til slut var meget nem, idet deres hjemmeside var meget brugervenlig, samt god kommunikation fra deres side af.

Da jeg skulle lease bilen lavede jeg en bestilling på deres hjemmeside af en lækker Mercedes-Benz A45 AMG 4M 2,0. Bilen koster mig kun 3.165 kr. om måneden, og da jeg ikke har en kæmpe egenkapital var det den rette løsning for mig. Efterfølgende fik jeg en masse tilbud og jeg valgte bilen i specifikt den farve jeg gerne ville have, som var gul. Dernæst kommunikerede jeg med Special Cars hvorefter jeg var med gennem hele forløbet om bilen. Virksomhedens kommunikation var af kvalitet som også gjorde at jeg smed en 5-stjernet anmeldelse. Efter 3 dage kunne jeg komme og hente bilen ved nærmeste forhandler, som også var super nemt.

Jeg vil med glæde anbefalede Special Cars til leasing af biler.