teltudlejning til enhver fest

Teltudlejning til hele landet

Skal du holde fest? Jeg arbejder hos et firma hvor vi tilbyder teltudlejning til hele landet. Vi udlejer telte til lidt at hvert! Fødselsdage, barnedåb, studenterfest, firmafest, sommerfest… Der har været lidt af hvert igennem tiden, og det er så sjovt at høre, hvad folk fejrer, når de lejer vores telte. 

Teltudlejning fra nord til syd, fra øst til vest

Jeg ville egentlig bare skrive denne blogpost i dag, hvis der nu er nogen af jer, som står og mangler et telt til en kommende fest. Vi tilbyder teltudlejning til hele landet. Fra Nordjylland til Sydfyn, fra østkysten til vestkysten. Vi udlejer hvide telte med eller uden “vinduer”, samt med eller uden fast gulv. Vi tager det meget seriøst, og kan derfor tilbyde jer mange forskellige løsninger – lige hvad I drømmer om til jeres fest. Det er et super flot telt, som ser helt nyt ud, så I føler at I holder fest i god kvalitet. Derudover har vi mange forskellige størrelser på teltene: tre meter, seks meter, ni meter, ti meter og tolv meters bredde. Dette gør, at du kan få lige præcis det telt, som du drømmer om til din fest.

Så er der fest

Vi har alle mulige forskellige telte, samt et tæt samarbejde med andre firmaer, som også tilbyder teltudlejning. Dette betyder, at hvis du ikke kan få den rigtige størrelse hos os, så sætter vi dig i kontakt med vores samarbejdspartnere, så du kan være glad til din fest. I sortimentet af telte har vi gennemsigtigt telt, som gør det muligt at se både ud og ind, uanset vind og vejr. Dette giver teltet et godt lys, samt mulighed for at se ud på en flot udsigt eller lignende. Vi sætter teltet op for dig, så før vi udlejer det, spørger vi altid om det skal stå på asfalt eller græs. Grundlaget afhænger nemlig af, hvordan vi skal sætte teltet fast, så det ikke kan blæse væk eller på anden måde rykke sig. Hvis det skal stå på græs, kan vi fæstne teltet med pløkker i jorden. Skal det derimod stå på asfalt fastner vi det med betonklodser i hjørnerne. Vi udlejer også nødudstyr, hvis uheldet skulle være ude. Så er dine gæster altid sikret. Vi går meget op i at overholde alle love og regler, når vi sætter teltet op. Og dette gør vi selvfølgelig også, når vi piller det ned, efter din fest.