Der er forskel på liggende sygetransport og en ambulance

Der er forskel på liggende sygetransport og en ambulance

Har du nogensinde brækket et ben? Eller er et familiemedlem faldet om, og du måtte ringe til en ambulance. Hvis dette sker for dig i udlandet indenfor Europa, så tilbyder DK Ambulancetjeneste faktisk en liggende sygetransport til dig. Du skal altså ikke være nervøs, når du skal ud at rejse. 

Liggende sygetransport hvis uheldet er ude

Hvis du er på rejse i Europa og brækker benet, så skal du ikke være bange. DK Ambulancetjeneste tilbyder faktisk en liggende sygetransport til dig – også hele vejen nede i Italien, ja. Hvad er forskellen på en ambulance og en liggende sygetransport? I en ambulance er der mulighed for at behandle undervejs, så denne skal du altid ringe til, hvis nogen falder om. Hvis du derimod brækker benet eller lignende er en sygetransport helt okay til at transportere dig til hospitalet. Du kan ikke blive behandlet undervejs, men da du ikke er i akut nød med et brækket ben er dette helt okay. Du kan være tryg, selvom du er i udlandet. Og redderne har altid en akutkuffert med, som bl.a. indeholder ekstra ilt og hjertestarter. Så selvom en almindelig ambulance har langt mere specialudstyr, så skal du ikke være nervøs i en liggende sygetransport, da disse selvfølgelig også er udstyret til at tage sig af dig.

Hvad kan DK Ambulancetjeneste så tilbyde dig?

Jeg brækkede mit ben på en skiferie i Østrig og måtte en tur på hospitalet. Jeg blev hentet af en liggende sygetransport, hvor to virkelig søde, danske medarbejdere stod klar til at tage hånd om mig. De kunne give mig smertestillende, så jeg kunne holde køreturen ud. Jeg havde et åbent benbrud, så de kunne godt se, hvor meget smerte jeg var i. Sygetransporten kørte mig til hospitalet i Østrig, hvor jeg blev behandlet. Derefter kom de og hentede mig igen, og kørte mig tilbage til det hotel, hvor min familie og jeg boede. Det var de samme, som hentede mig igen, så det var hyggeligt at se dem. De skrev endda på mit gips, fordi vi nærmest var blevet en smule venner. Det handlede nok også om, at jeg følte mig virkelig tryg ved, at de var danskere, og at de kunne tage sig af mig i den situation. Da min familie og jeg skulle til lufthavnen blev jeg igen kørt derud og sørget for, at jeg kom på flyveren. Og igen i Danmark blev jeg kørt hjem til min lejlighed.