Det er bevist, at teambuilding styrker din virksomheds bundlinie

Teambuilding giver jer en bedre hverdag i virksomheden

Hvis du arbejde i en virksomhed, hvor hverdagen er stressende, og hvor du og dine kollegaer ikke altid får kommunikeret godt, så skal I måske overveje teambuilding. Der er mange forskellige former for dette, og det er præcis det, vi skal tale om på bloggen i dag. Læs med!

Teambuilding giver jer en bedre hverdag med bedre kommunikation

I har måske ikke prøvet teambuilding før, og det er der mange, som ikke har. I dag synes jeg, at vi skal tale lidt om teambuilding, og hvorfor det har så positiv en indvirkning på virksomheder og dens medarbejdere. Der er lavet undersøgelser, som viser, at teambuilding giver bedre tal på bundlinien. I mean, hvorfor ikke gøre det så? Du kan for eksempel lave teambuilding med AWA, som laver After Work Arrangementer i København. Der er mange forskellige slags arrangementer, og det er ikke kun den klassiske med sport og stafet. AWA har spændende events, som du kan læse meget mere om på deres hjemmeside. Men for at nævne nogle, så kan man komme på madlavningskursus, cocktailkursus, man kan indspille en sang, man kan løse en mordgåde, komme på GSP-challenge i København eller lære at Beatboxe. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser.

Læs om deres Top 10

AWA har selvfølgelig spurgt deres kunder, hvad der var deres yndlings teambuilding, og derefter har de samlet en Top 10 inde på deres hjemmeside. Som nummer 1, altså den absolut mest populære aktivitet er noget, som de kalder Creative City Challenge. Dette går ud på  at løse forskellige opgaver og spørgsmål på kortest tid og på den mest kreative facon. Man bliver delt ind i hold og på turen rundt i København kommer man til at løse en række forskellige opgaver, der kan indeholde alt fra billedeopgaver, tekstopgaver, paratviden, gåder, teamopgaver og måske endda aktuelle nyheder. I kommer derfor alle i spil og garanteret på helt forskellige måder end i hverdagen. På Top 10 kan også findes det, som AWA kalder Gastro Battle. Her bliver i delt ind i fire hold, og får udleveret fire ens råvarekurve. Herefter har i tre timer til at udføre den challenge i bliver stillet. I bliver bedømt på fire kriterier: Originalitet, velsmag, præsentation og arbejdsmoral. Denne aktivitet putter jer igen i andre roller end hverdagen gør, og I kommer derfor tæt på hinanden på en ny måde. Alt dette er med til at skabe et tættere team med en bedre kommunikation.

Læs mere her.