Det er bevist, at teambuilding styrker din virksomheds bundlinie

Det er bevist, at teambuilding styrker din virksomheds bundlinie

Der er skrevet mange spændende artikler om, hvordan Teambuilding kan styrke en virksomhed og vise resultater på bundlinien. Det giver jo egentlig god mening, når man tænker over, at Teambuilding skal gøre medarbejderne gladere. Og gladere medarbejdere gør et bedre stykke arbejde. Så lad os tale lidt om Teambuilding i dag på bloggen. 

Først og fremmest: Hvorfor styrker Teambuilding din virksomhed?

Det er bevist gennem mange undersøgelser, at Teambuilding giver gladere medarbejdere. Teambuilding er netop udviklet, for at styrke dine medarbejderes kendskab til hinanden. De lærer om hinandens styrker og svagheder, og kan derfor hjælpe hinanden i situationer, hvor disse kommer til udtryk. Hverdagen på en arbejdsplads er stressende og hektisk, og der sker derfor tit misforståelser medarbejderne imellem, fordi der ikke altid bliver kommunikeret ordentligt. Det kan Teambuilding hjælpe med. Dine medarbejdere bliver sat på prøve i forskellige situationer, som har meget lidt at gøre med deres normale arbejdsgang. På den måde bliver de presset til, at arbejde sammen og bruge hinandens styrker til at løse opgaven. Derudover har de det også bare rigtig sjovt, og så er der jo masser at tale om i frokostpausen, når dine medarbejdere kommer tilbage på arbejde igen. De har lært noget nyt om hinanden, og er nu tætte på en anden måde end de var før.

Hvor kan man så finde et sådant “kursus”?

Der er mange virksomheder, som laver Teambuildingarrangementer, men det kan være et firma som AWA. De laver det, som de kalder et “after work arrangement” og skriver netop på deres hjemmeside, at “Teambuilding styrker medarbejdere og skaber langsigtede fordele for din virksomhed. Det giver bl.a. motivation og bedre samarbejde, – og sjove historier til frokosten.” Præcis som jeg beskrev ovenover. AWA henvender sig udelukkende til organisationer og virksomheder, og derfor har de masser af erfaring med dette.

Hvilke arrangementer, kan man komme på?

Det er op til jer, hvordan I gerne vil skræddersy jeres dag. AWA hjælper med at planlægge det hele, men I kan give udtryk for jeres ønsker, virksomhedens værdier, samt interesser, som kunne være en del af dagen. AWA har mange forskellige events, som du kan læse om inde på deres hjemmeside. Lige fra et arbejdsglædeforedrag til madlavning. Fra Water GPS-Challenge til Beatboxing. Og fra cocktailkursus til curlingkonkurrence. Det er altså bare med at komme igang! Du kan kontakte AWA via deres hjemmeside, og de var virkelig søde, at arbejde sammen med, da vi planlagde vores dag med arbejdet.

Læs om andre events her.