Søndagstip: fedt firmaarrangement i København

Søndagstip: fedt firmaarrangement i København

I dag på bloggen skal vi tale om firmaarrangement i København. Det kan være, at I snart skal holde sommerarrangement i virksomheden, eller måske er der jubilæum? Det skal slet ikke være arbejde, at arrangere en fest for jeres virksomhed, så jeg vil gerne introducere Nordic Event Management.

Fedt firmaarrangement i København

Det skal ikke være arbejde at holde et firmaarrangement i København for jeres virksomhed, så i dag på bloggen vil jeg give et tip videre: Nordic Event Management – læs mere her. Lad Nordic Event Management hjælpe jer med jeres firmaarrangement i København. I en storby som København er der næsten uendeligt mange muligheder og seværdigheder. Der er det Kongelige Teater, Tivoli, en lang række charmerende venues og et utal af museer. Og det er både i centrum og de forskellige ydre dele af København. Der er så mange muligheder for forskellige arrangementer, at det kan være svært at finde ud af præcis hvilket arrangement man gerne vil afholde, og hvor det skal afholdes. Her kommer Nordic Event Management ind i billidet, for de har alle kompetencerne og kontakterne til at stå for planlægningen af jeres arrangement, men også afholdelse og evaluering.

Hvilket arrangement kan I holde med Nordic Event Management?

Nordic Event Managements mange års erfaring i eventbranchen har gjort, at de har et stort netværk af kontakter og samarbejdspartnere i og uden for København. Nordic Event Management er en del af Nordic Solutions, hvilket giver dem en række tætte samarbejdspartnere, som de kan trække på, hvis I ønsker at lave et eller andet, som de ikke helt kan hjælpe med. Dette skræmmer dem ikke fra at hjælpe jer, men de bringer andre samarbejdspartnere ind, så de sikrer sig, at I får det bedste firmaarrangement i København. De kan hjælpe jer med den perfekte venue, for eksempel Marketenderiet, som kan akkommodere alt fra små selskaber og helt op til 700 gæster i hyggelige, fleksible omgivelser. Hvis I ønsker at spise middag, så kan de hjælpe jer via deres søsterselskab, Nordic Catering, som kan varetage opgaven og levere en lækker buffet af den højeste kvalitet til alle spisende gæster. De har også tjenere, som kan servere for jeres selskab, så I ikke skal røre en finger selv. Det bliver en fantastisk dag, som I aldrig kommer til at glemme.

Du kan læse mere her på bloggen omkring fede venues i København, som klart tager jeres firmaarrangement i København til næste level.