opgrader din skoles skolemad

Opgrader Din Skoles Skolemad

Skolemad kan være SÅ kedeligt, for ikke at komme ind på hvor usundt meget skolemad er. Burger, lasagne, pasta… Hvor er grøntsagerne? Hvor er fibrene? Og hvor er alt den energi, som børnene skal bruge, så de kan lære noget og ikke går helt kold før de har fri? 

Skolemad der er inspirerende

SkoleMad tilbyder sjovt nok mad til skoler, men også til firmaer, mad ud af huset, fastfood eller en madordning for ældre. Allerede der ved man, at det bestemt ikke er kedelig mad. Det er inspirerende, varieret og sundt. Og så er det åbent for alle, som ønsker at bruge det: skoler, leverandører og kommuner. Prisen og lav, og du kan få den præcise prisliste på SkoleMads hjemmeside. Jeg, som forælder, synes det er mega fedt, at mit barn nu elsker at spise skolemad. Samtidig ved jeg, at hun får sund mad i løbet af dagen. Jeg behøver ikke at tvangsfodre hende alle dagens grøntsager til aftensmaden og jeg synes også, at hun har fået mere energi, når jeg henter hende om eftermiddagen. Og så er det nemt at administrere. Jeg er skrevet op sammen nogle forældre fra min datters klasse, og vi tager hver især en måned, hvor vi bestiller maden.

Et system til at styre fleksibel og rationel levering af skolemad

Vi er super glade for systemet hos SkoleMad. Man får fuld adgang til netsystemet via Internet, mobiltelefon eller sms. Derefter opretter man en konto, hvor man tanker penge op. Der har de andre forældre og jeg bare splittet det op, og putter hver især det samme beløb på hver måned. Det er let at være flere forældrepar på en og samme konto, og samtidig spare tid og bestille til alle ungerne på en gang. Det tror jeg, at vi alle sætter pris på i vores travle hverdag med jobs, hente og bringe, fritidsaktiviteter, madlavning, husholdning osv. Puha, jeg bliver helt stresset af at tale om det. Hvis vi ikke lige har tid til at orientere hinanden om, at nu har Mads bestilt eller at Christina har bestilt, så kommer der faktisk sms eller e-mail. Det er super smart. Så jeg er altid informeret om hvornår maden er bestilt og hvad der er bestilt. Det samme gælder selvfølgelig for de andre forældre, når jeg eller min mand har bestilt maden. Vi vil aldrig skifte system!

Læs også om, om du får nok proteiner i din mad lige her.