Har du brug for en VVS'er i Rødovre? Læs med

Har du brug for en VVS’er i Rødovre? Læs med

I dag på bloggen skal det handle om den mest fantastiske VVS’er i Rødovre. Vi ledte efter et firma, som kunne hjælpe med vores renovation af de tre badeværelser i vores hus, og Hedegaard VVS var virkelig dygtige. Læs med på bloggen i dag og høre mere om vores historie.

Kvalitetsfyldt VVS i Rødovre til en god pris

Hedegaard VVS i Rødovre tog hurtigt over, og blev vores projektmanager. Vi skulle faktisk ikke stå for noget selv, andet end at godkende processer, materialer og tale om tidsplan osv. Hedegaard VVS har mange kontakter i deres netværk, så derfor var det nem for dem at tage over og koordinere med andre håndværkere. Vi kom hver dag hjem til super meget fremgang med vores badeværelser. De lavede alle tre på én gang, for at gøre processen hurtigere. Så imens det stod på, havde vi badevogn ude i haven. Det var en oplevelse, som vi ikke vil anbefale, men det gjorde, at vi havde vores flotte badeværelser klar hurtigere. På den måde skulle vi ikke havde håndværkere i vores hus i i flere måneder, men blot kunne nyde godt af alle tre badeværelser efter én måned.

God service

Hedegaard VVS i Rødovre, har faktisk slet ikke base i Rødovre. De tager fra deres kontor i Vanløse, til hele Storkøbenhavn. Så du skal slet ikke være bange for, at de ikke kan komme ud til dig. De kører til Hvidovre, Frederiksberg, Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og mange flere steder. Hvis du ikke lige bor i én af de byer, så tøv ikke for at kontakte Hedegaard VVS og hør dem ad. Hvis jeres projekt er stort nok, vil de gerne køre ud til jer.  Hedegaard VVS har ambitioner om at være blandt de mest troværdige virksomheder i branchen. De bestræber sig på et højt fagligt niveau, har fokus på almindelig etikette, og rydder altid pænt op efter dem selv. Dette gør, at de undgår at foretage skader på kundernes hjem, hvilket vi selv kunne mærke var vigtigt for dem. De efterlade aldrig beskidte gulve, de ryddede altid pænt op efter dem selv og ryddede endda op for de andre håndværkere, hvis de ikke havde gjort det ordentligt. Dette gjorde os meget trygge under hele processen. Vi var jo som oftest ikke hjemme i løbet af dagen, så derfor var det vigtigt, at vi kunne stole på vores håndværkere alene i vores hus.

Læs mere her.