Gardinbus kommer til dit hjem

En Gardinbus?! Ved du heller ikke hvad det er?

Jeg ved godt, at det normalt handler om mad herpå bloggen. Men i dag vil jeg skrive lidt om bolig og indretning, da vi jo for nyligt er flyttet ind i vores nyrenoverede hus. Igennem hele processen har jeg glædet mig allermest til indretning, og især da jeg fandt det, som Textilringen kalder deres Gardinbus.

Textilringens Gardinbus reddede mit gardinmareridt

Jeg var vildt bange for, at jeg ikke ville kunne overskue at overvære vores renovation, indrette vores hus og sørge for alt det tilhørende, samtidig med, at jeg passede mit fuldtidsjob. Det var også derfor, at jeg var ekstra glad, da jeg opdagede Textilringens Gardinbus for nogle måneder siden. Det er virkelig lige ud af landevejen. Du bestiller et GRATIS besøg, hvor Gardinbussen kommer ud til dig. Med Gardinbussen kommer der en gardinekspert, som har masser af inspiration, billeder og stofprøver med. Det gør virkelig alting meget nemmere, at man kan se og føle på de forskellige løsninger til ens ejet hjem. Istedet for, at man skal stå i en butik, som er steril og ikke føles som det hyggelige hjem, man er ved at skabe. Vi så på alle mulige gardiner fra mønstrede til ensfarvet, lette til kraftige, transparente til tætte, og i alle tidens aktuelle kvaliteter og farver. Det hele var bare så trendy, og slet ikke kedeligt at vælge, ligesom jeg (eller vi) havde troet.

Hvilken løsning valgte vi?

Vi endte med at vælge nogle virkelig flotte løsninger fra gardinbussen. Vores hus er jo i to etager, og stueetagen er ét stort rum. Vi ville gerne have, at det hele passer sammen, selvom vi både har køkken, stue, badeværelse og gang på stueetagen. Til stuen valgte vi nogle rigtig flotte, tunge gardiner, som skaber hygge og tryghed. De går ned på gulvet, som giver et flot afslappet men chic look. I køkkenet fik vi mere enkelt afskærmning, så det ikke bliver alt for varmt, nå solen står og bager ind i rummet. I badeværelset ville vi bare have noget afskærmning, men ellers ikke det mest trendy. Ovenpå gik vi efter nogle flotter persienner i soveværelset. De er hvide og i træ, og det har jeg altid ønsket mig. Derudover gik vi efter nogle meget enkle gardiner til kontoret og nogle mere farverige blåstribede til børneværelset. Igen gik vi efter noget almindeligt afskærmning til badeværelset.

Så jeg håber I synes om indlægget, selvom det ikke lige handlede om mad i dag.