Det skal handle om et brand, som hedder Dickies 874. Læs med i dag og lær meget mere om dem.

Dickies 874 er et brand med historie

Hej alle sammen! Tak fordi I vil læse med. Jeg er glad for, at I i dag er kommet herind for at læse med. Det skal handle om et brand, som hedder Dickies 874. Læs med i dag og lær meget mere om dem.

Dickies 874: hvem er de?

Det er i dag, at det blive spændende herinde. Det skal nemlig handle om mit yndlingsemne: mode. Jeg elsker at tale om mode, og det er også derfor, at vi skal tale om et helt nyt brand herinde i dag. Det er et brand, som hedder Dickies 874. Ikke at brandet er nyt, men det er nyt har på bloggen, for jeg kendte det ikke før jeg hørte om det i sidste uge. Jeg opdagede det, da jeg kiggede på hjemmesider efter noget nyt sommertøj. Det har jo været fantastisk vejr her i Danmark hele juni, og det manglede jeg lidt tøj til at håndtere. Jeg havde simpelthen ingen shorts… Utroligt nok, men jeg solgte dem sidste efterår, for at skifte lidt ud i skabet. Dickies 874 er et brand fra USA, som er kendt for to ting: sin gode kvalitet og noget, man kan arbejde i og blive beskidt i. Det var sådan det hele startede. De følger med tiden, de udvikler sig, og de er elsket af deres kunder. Læs med nedenfor.

Lad os tale mere om dette brand

Jeg er som sagt helt vild med Dickies 874 nye kollektion, som jeg faktisk har shoppet en del fra. Jeg manglede jo en del sommertøj, og derfor har jeg valgt at købe en del nyt fra netop Dickies 874. Det er fedt at få noget nyt ind i klædeskabet som er fuld af kvalitet og derfor kan anvendes i mange sæsoner frem. Efter jeg har kigget mere på dette brand, har jeg så også fundet ud af, at Dickies 874 er nærmest 100 år gammelt. Det er vildt nok. Det er jo nærmest tre generationer, hvis ikke mere, der har været igennem virksomhedens historie. Der har været mange kunder igennem. Det er imponerende, at et brand formår at forny sig, så deres kunder kommer igen og igen. Dickies 874 er blevet kendt for god kvalitet og gode priser, og deres tøj bliver brugt af mange forskellige mennesker. Der er virkelig meget tøj fra den kollektion, som jeg godt kunne tænke mig. Jeg har linket til dem længere oppe i denne blogpost.

Læs også meget mere lige her. Ha’ en dejlig aften guys.