Konferencecenter i Billund til dig og dine gæster

Konferencecenter i Jylland til dit event

Når man skal ud og finde det helt rigtige sted at holde sine konferencer, er der rigtigt mange ting som man skal tage stilling til, før det bliver en succes. Derfor er det som regel nemmere at finde en venue som kan give en pakkeløsning til dig og dine gæster. Har man hovedkontor eller møder planlagt i Jylland, kan det give god mening at vælge et sted der ligger tæt på lufthavnen. Hermed gør man rejsen nemmere for internationale gæster. Læs mere om det bedste konferencecenter i Jylland lige her!

Konferencecenter i Billund – Tæt på lufthavnen

Det kan virke som en meget lille ting, men at være i nærheden af en lufthavn kan være afgørende for om internationale gæster, som er blevet inviteret til konferencen, rent faktisk deltager. Fordi når man rejser lang vejs fra, kan det være uoverskueligt hvis man skal foretage for meget transport, når man allerede er landet i Danmark.

Hotel Propellen, som tilbyder konferencecenter i Billund, som ligger meget tæt på lufthavnen. Herudover er den også placeret lokalt og nemt, til gæster der ankommer i bil.

Overnatning er altså også en mulighed

Selvom Hotel Propellen fungerer som konferencecenter i Billund, er det ikke det eneste som sker på hotellet. Som navnet insinuere, kan gæster fra nær og fjern også checke sig ind på dette flotte hotel. Dette kan også være en fordel når du skal bruge et konferencecenter i Billund, da stedet for konferencen lige pludselig også bliver det sted hvor gæsterne kan overnatte og trække sig tilbage.

Hvilke mødelokaler har jeg adgang til når jeg booker?

Hotel Propellen har 14 mødelokaler som hver især kommer i forskellige størrelser. Herudover er mødelokalerne udstyret med teknologi, så man aldrig står og mangler noget under sin præsentation.

Det er rart at have nogle forskellige størrelser at vælge imellem. Først og fremmest må lokalerne ikke blive for små, fordi så kan alle gæsterne ikke deltage. Men det virker også kluntet med lokaler der er alt for store, så man næsten bliver nød til at stå og råbe ad hinanden. Der findes altid en gylden mellemvej.

Min oplevelse hos Hotel Propellen

Vi har hovedkontor i Århus, men havde aftalt møde med et par finske samarbejdspartnere. For at de ikke skulle både flyve og køre aftalte vi at afholde mødet på Hotel Propellen. Vi var samlet set 18 mennesker som deltog i mødet, som havde alt vi nu havde behov for.

Parterapi i Roskilde – Få hjælp til dit forhold her!