Det er blevet mandag og en ny uge. Vi skal tale om musikundervisning for voksne i dag her på bloggen. Jeg er super glad for, at I er kommet forbi i dag.

Jeg er startet til musikundervisning igen efter 10 år

Det er blevet mandag og en ny uge – det betyder også, at vi skal have en ny blogpost herinde. Vi skal tale om musikundervisning for voksne i dag her på bloggen, for jeg er nemlig startet til det igen. Efter 10 år. Læs med i dag her på bloggen.

Musikundervisning for voksne var lige noget for mig, så nu er jeg startet

Vi skal tale om musikundervisning til voksne i dag her på bloggen. OG det skal vi, fordi jeg er startet til undervisning i violion igen. Jeg har spillet violin hele min barndom og som ungt menneske, men da jeg startede på uni og efterfølgende fik arbejde, begyndte jeg at prioritere anderledes. Jeg håber, at I er nogle musikglade mennesker derude, så I har lyst til at læse med. Gik I til noget musik eller sang på musikskole, da I var små? Jeg gik til undervisning to gange om ugen, og jeg kan virkelig huske tydeligt, hvor mange timer jeg har øvet. Træthed og ømhed til side. Jeg blev virkelig dygtig, så nu hvor det er 10 år senere, synes jeg, at det var tid til at begynde igen. Det er nemlig ærgeligt at tabe alt det, som jeg var virkelig god til. Læs med nedenfor.

Jeg er blevet god til violin igen

Jeg er faktisk virkelig blevet god til violin igen efter jeg er startet til musikundervisning. Det tog mig ikke lang tid, at huske det hele igen. Ikke at jeg havde rigtig glemt det, men mere, at noderne og det hele bare lige blev opfrisket. Så unne jeg huske det, som var det igår. Man går på hold om aftenen på denne musikskole, og det betyder også, at man selv bestemmer hvornår og hvad tid, man gerne vil gå til musikundervisning på denne skole. I gå ind og læse på musikskolens hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Så kan du komme i kontakt med dem og få musikundervisning som voksen. Jeg synes det er vildt fedt, at gå til violin denne gang om ugen efter arbejde med mennesker som også går vildt meget om i musik. Det lyder også vildt godt, når vi først kommer igang med at spille. Det kan give mig helt kuldegysninger, fordi det gør mig så glad at være der. Hvis der er nogle af jer, som har lyst til at gå til musik igen eller på ny, så synes jeg klart, at I skal gøre det.

Læs mere her på bloggen.