Har du planer på lørdag? Hvis ikke, så tag til vinmesse i fornemme omgivelser

Har du også en tendens til at købe vin med den samme etikette i stedet for en gang imellem at tage en chance og prøve nogle andre druer? Så er det måske lidt inspiration og en sondering af udvalget på vinområdet, du mangler.

Billund har mere at byde på end Legoland og lufthavn

Blot 500 meter fra Legoland ligger Hotel Propellen. På lørdag d. 28. februar afvikler hotellet et arrangement, hvor du kan lade dig inspirere af lækre smagsprøver fra hotellets festmenuer samt ikke mindst testsmage diverse vine. Arrangementet afvikles fra kl. 13 til 17 og koster kun 98 kr. per person. Mens du sipper til et glas vin eller nyder små smagsprøver fra hotellets køkken, kan øjnene hvile på blandt andet brugskunst, dekorationer, dame- og herretøj samt mere til.

Se dig omkring og gør et kup!

Skulle du falde over en vin, der falder i din smag, så se dig omkring inden du gør et køb. På Vin-tilbud.dk kan du let og hurtigt få overblik over, om der er aktuelle tilbud på netop den vin, du er ude efter.

Vin og italienske delikatesser der harmonerer

Er du til vine, der har italiensk oprindelse, kan du fuldende den kulinariske oplevelse ved at sammensætte vinen med de rette italienske specialiteter. På italiensk-supermarked.dk finder du diverse italienske delikatesser, og produktudvalget spænder bredt. Desuden er der på siden et hav af opskrifter, der kan hjælpe dig på vej til at mestre det italienske køkken. Buon appetito!