Jeg vil i dag tale om, hvordan du kan blive gladere for dit spejlbillede. Det er nemlig sådan, at man kan få operation af poser under øjnene.

Har du brug for en operation af poser under øjnene?

Hej bloggen! Tak fordi I er kommet forbi i dag. Jeg vil i dag tale om, hvordan du kan blive gladere for dit spejlbillede, hvis du hver eneste dag kigger på trætte øjne og store poser. Det er nemlig sådan, at man kan få operation af poser under øjnene. Læs med og lær mere. 

Jeg var længe ked af det, men så fik jeg en operation af poser under øjnene

Jeg har været nede med stress efter en lang periode på et dårligt arbejde. Og det har altså sat sine præg på mine øjne. Jeg har længe set træt, ked af det og bare færdig ud. Og selvom jeg er kæmpe fortaler for at se naturlig og elske sit ydre, og at det er smukt, at vi ældes, så var jeg simpelthen så ked af de poser under øjnene. De var svulmende store og så var de lidt røde/lyserøde, som bare var svært at dække med concealer. Operation af poser under øjnene er noget man kan have brug for, når muskulaturen omkring øjnene svækkes. Det var åbenbart det der skete, da jeg gik igennem den periode af mit liv. Poserne kan gøre, at man ser utrolig træt ud. Det kan være svært at lægge pæn make-up, hvis man vil det, og det var netop det, som jeg oplevede. Jeg håber, at du vil læse med nedenfor, hvor jeg vil tale mere om dette emne. 

Jeg fik fjernet mine poser

Det er så fedt, at man overhovedet har muligheden for at få fjernet noget som poser under øjnene med en operation. Det er altså moderne og smart, og jeg forstår ikke helt, hvordan det kan lade sig at gøre. Men jeg har fået en operation af poser under øjnene, så jeg kunne blive glad for mig selv igen. Jeg har selvfølgelig arbejdet med mange andre ting efter at have gennemgået så hård en periode af mit liv. Men det, at jeg er glad, når jeg ser mig selv på billeder eller i et spejl betyder bare så meget.  Når man får operationene, så kan det godt give lidt ubehag, indtil det hele har lagt sig lidt. Men tro mig, det gør det. Man skal bare tage det stille og roligt. Jeg håber, at I har fået mod på dette, hvis I går og er ked af nogle bestemte steder på jeres kroppe. Det behøver jo ikke kun være poser under øjenene. Du kan se mere til deres priser inde på deres hjemmeside.   

Du kan også læse mere om sundhed her.