I dag skal det handle om en genial skrothandler! Uniscrap A/S blev grundlagt i 1858 af det daværende Petersen & Albeck A/S og fusionerede i 1978

Danmarks sejeste skrothandler

Hej alle sammen! I dag skal det handle om en genial skrothandler! Jeg vil give jer tips omkring en virksomhed, som har mange år på bagen. De blev grundlagt i 1858 og fusioneret med en anden virksomhed i 1978. Det er netop dem, som det skal handle om i dag her på bloggen og jeg håber, at I vil læse med. 

En skrothandler for dig

I dag har på bloggen skal vi som sagttale om en skrothandler, som er rigtig gode til det de laver. Det er de, fordi de har mange, MANGE år på bagen. De startede i 1858, så det er næsten 200 år gamle, hvilket jo er helt vildt at tænke på. På at tænke på, hvor mange forskellige generationer den virksomhed har været igennem. Helt vildt.

Hvem er de?

De er Danmarks sejeste skrothandler, og de afhenter og køber jernskrot og metalskrot i hele Danmark. Hvad er deres fokus? De har stor fokus på miljøet og sikkerheden, og de tilbyder konkurrencedygtige priser på dit jernskrot. Så det er virkelig værd at overveje at blive kunde hos dem, hvis du har sådan skrot, som du ofte skal af med. Det er lige meget hvad dit behov er, de kan hjælpe.  Du kan se inde på deres hjemmeside, hvor de har afdelinger omkring i Danmark. Hvad tager de imod? De godtager langt de fleste former for jernskrot, som der handles med på markedet. Blandt andet Heavy Melting Scrap , som består af gammelt jernskrot med en tykkelse på mindst 3 mm og skal overholde et mål på 1,50 x 0,50 x 0,50 meter (LxBxH). Du kan se billeder af denne type jern inde på deres hjemmeside.

Mere om dem

Jeg er så vild med deres historie, fordi de er så gammel en virksomhed med mange års erfaring og historien er bare enormt lang. Sådan noget elsker jeg. Det er også derfor, at jeg taler om dem herinde i dag. De foretog i 1993 den største enkeltstående investering i deres historie, da virksomheden opbyggede et shredderanlæg i Kolding. I 2007 blev dette så afløst af et endnu større anlæg på den nye skrotplads i Grenå. I 2006 blev de købt af kinesiske Chiho Environmental Group. Inde på deres hjemmeside kan du også læse en masse omkring deres containere, som alle er udstyret med låg og opsamlingssump i bunden, hvorfra det væske der måtte være kan aftappes. Det er super smart.

Du kan også læse mere om alt dette inde på bloggen lige her.